爱黑武论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: 新锐锋芒

[音乐] 1996年亞洲電視鄧萃雯版《我和春天有個約會》原聲大碟

寻伴侣

曲:吕文成 唱:谭炳文 陈靖允

女: 寻伴侣 共你欢乐趣 男: 情味趣 两家痴心醉 合: 日日快乐唱随 做一对好佳侣 唏!
女: 寻伴侣 大众欢乐趣 男: 情共爱 两心痴痴醉 合: 日日快乐唱随 一生作佳侣 唏!
女: 与君爱恋没顾虑 男: 每日与娇卿畅聚 女: 同是良伴有乐趣 男: 妹是我痴心伴侣
合: 求伴侣 大众欢乐趣 情未醉 两家痴心醉 日日快乐唱随 做一对好佳侣

Changing Partners

演唱:商天娥

We were waltzing together To a dreamy melody

When they called out "change partners" And you waltzed away from me

Now my arms feel so empty As I gaze around the floor

And I'll keep on changing partners Till I hold you once more

Though we danced for one moment And too soon we had to part

In that wonderful moment Something happened to my heart

So I'll keep changing partners Till you're in my arms and then

Oh my darlin' I will never change partners again

As Time Goes By

演唱:商天娥

You must remember this A kiss is still a kiss A sign is just a sign

The fundamental things applies As Time goes by

And when two lovers woo They still say "I love you" And that you can rely

No matter what the future brings As time goes by

Moonlight and love songs Never out of date Hearts full of passion Jealousy and hate

Woman needs man And man must have his mate That no one can deny

The world will always welcome lovers As time goes by

Love Me Tender

演唱:猫王

Love me tender love me sweet Never let me go
You have made my life complete And I love you so
Love me tender love me true All my dreams fulfilled
For my darling I love you And I always will

Love me tender love me long Take me to your heart
For it's there that belong And we'll never part
Love me tender love me dear Tell me you are mine
I'll be yours through all the years Till the end of time

偷偷摸摸

你为什么偷偷又摸摸啊 偷偷摸摸跟人去拍拖 你瞒着我呀 你躲着我呀 偏偏你又遇到我 难道你还不认错
什么叫着偷偷又摸摸呀 偷偷摸摸难道就算错 你自己想啊 你自己说呀 你又不是去拍拖 怎么你会遇到我
你拍拖又不是我拍拖 你还要骂我错 我没有错 你也没有错 拍拖又算什么
香港哪个不是去拍拖呀 哪个不是偷偷又摸摸 我也不说你 你也不说我 姐妹两个都没错 明天一块去拍拖

十八的姑娘一朵花

十八的姑娘一朵花 一朵花 眉毛弯弯眼睛大 眼睛大 红红的嘴唇雪白的牙 雪白牙 粉色笑脸 粉色笑脸赛晚霞

十八的姑娘一朵花 一朵花 每个小伙都想她 都想她 没钱的小伙她不爱呀 她不爱 有钱老头 有钱老头她不嫁

十八的姑娘一朵花 一朵花 美丽青春 好年华 好年华 姑娘长大不可留呀 不可留 留来留去 留来留去成冤家

啊...姑娘十八一朵花 一朵花

双星情歌

曳摇共对轻舟飘 互传誓约庆春晓 两心相邀 影相照 愿化海鸥轻唱悦情调
艳阳下与妹相亲 望谐白首永不分 美景醉人 心相允 绿柳花间相对订缘分
心两牵 万里阻隔相思爱莫变 离别凄酸今朝似未见 明日对花忆卿面

泪残梦了烛影深 月明独酌冷鸳枕 醉拥孤衾悲不尽 夜半饮泣空帐独怀憾

天涯孤客

夜静更深对朗月 朗月清辉亮 行遍天涯离开家园 沉痛看月亮 何堪天涯回首家乡 夜夜暗盼望 笑对朗月 月光光照地塘上

照着欢畅团叙愉快 温暖处乐也洋洋 远处里隔阻千里白云晚望 想想想 别离后寸心怎会不思乡

每夜每朝抱愁眠 悲痛流浪 故地故苑最是难忘 空盼望 啊 深秋满地风霜最断肠 月亮光光月亮光光……

阵阵秋风送柳浪 朗月光且亮 人去天涯萍踪飘流 何处有岸 离开妻儿怀想家乡 异地两处望 笑对朗月 月光光照地塘上

照着欢畅孩儿父母 温暖处乐也洋洋 去去去去家千里梦回故乡上 悲秋风 独流浪那堪飘泊嗟风霜

冷落痛心岁月无情 飘泊流浪 哪日哪朝鸟倦还巢 春柳岸 啊 秋深倍念家乡最断肠 月亮光光月亮光光……

卡门

演唱:黄宝欣

爱情不过是一种普通的玩意儿 一点也不稀奇 男人不过是一件消遣的东西 有什么了不起
爱情不过是一种普通的玩意儿 一点也不稀奇 男人不过是一件消遣的东西 有什么了不起
什么叫情 什么叫意 还不是大家自己骗自己 什么叫痴 上们叫迷 简直是男的女的在做戏
是男人我都喜欢 不管穷富高低 是男人我都抛弃 不怕你再有魔力
Lamour Lamour Lamour Lamour
什么叫情 什么叫意 还不是大家自己骗自己 什么叫痴 什么叫迷 简直是男的女的在做戏
是男人我都喜欢 不管穷富高低 是男人我都抛弃 不怕你再有魔力
什么叫情 什么叫意 还不是大家自己骗自己 什么叫痴 什么叫迷 简直是男的女的在做戏
你要是爱上了我 你就自己找霉气 我要是爱上了你 你就死在我手里

梅兰梅兰我爱你

(翩翩飞飞的保留曲目。)

演唱:刘文正

梅兰梅兰我爱你 。你象兰花的着人迷 。你象梅花的年年绿 。看到了梅兰就想到了你 。
我要永远的爱护你 ,因为你象梅兰有气息 。我要永远的伴着你 。今生今世又在一起 。
梅兰梅兰我爱你 。你象兰花的着人迷 。你象梅花的年年绿 。看到了梅兰就想到了你 。
我要永远的爱护你 。因为你象梅兰有气息 。我要永远的伴着你 。今生今世又在一起 。
看到了梅兰就想到了你

Hello,黑武的好机友!回复想偷个懒?点这里: